Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Acțiunile noastre

România are nevoie de valori, are nevoie de repere, de tineri care să vină din urmă și să asigure viitorul acestor țări! În Municipiul Galați avem toate acestea și Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, GFG Foundation, LIBERTY Galați și Grande Gloria Production a organizat o nouă ediție a Galei Excelenței în Educație 2023.

 

La evenimentul desfășurat joi, 22 iunie 2023, în Grădina Publică din Galați, aproape 700 de elevi din clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat, 124 elevi olimpici și cadre didactice îndrumatoare și 43 elevi din proiecte cu impact în comunitatea gălățeană au fost premiați cu premii în bani, vouchere și produse oferite de sponsori, în valoare de peste 150 000euro.

 Cu o misiune clară: Pentru o lume mai verde și mai curată, campania de plantare “Educația în Natură. Plantăm Împreună“, s-a desfășurat în județul Galați, în perioada 18-20 Noiembrie 2022.

 650 de elevi de nota 10 și profesorii lor, premiați pentru rezultatele deosebite

România are nevoie de valori, are nevoie de repere, de tineri care să vină din urmă și să asigure viitorul acestei țări! Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, GFG Foundation, LIBERTY Galați și Grande Gloria Production a organizat o nouă ediție a Galei Excelenței în Educație 2022.

Ne-am adunat cu tot dragul și în acest an la Semimaraton 2022, unul dintre cele mai mari evenimente de caritate sportiv din Galati. Fie că am alergat sau am donat pentru diferite cauze, orașul a fost în mișcare cu fapte bune în derulare.

Sănătate prin mișcare – bicicleta o alegere potrivită

Cercetările arată că menținerea activității fizice poate reduce riscul de boli cardiace și circulatorii cu până la 35% și riscul de deces prematur cu până la 30%. Se recomandă ca adulții să participe la 2,5 ore de activitate moderată pe săptămână. O modalitate de a atinge acest obiectiv este să faci 30 de minute de exerciții de cel puțin cinci ori pe săptămână – durata perfectă pentru călătorii scurte, locale, pe jos sau cu bicicleta.

Si anul acesta derulăm proiecte pentru comunitatea gălățeană, iar unul de seamă pentru natură și mediul nostru înconjurător este proiectul Green Gloria.

Ne-am mobilizat cu forțe proaspete pentru a transforma orașul nostru, într-un oraș și mai verde ca anul trecut. Pentru că a planta un copac este dincolo de ceea ce vedem cu ochii.

Ziua Internațională a Sindromului Down a fost pe 21 Martie, zi marcată cu scopul de a crește gradul de conștientizare a problemelor cu care se confruntă cei care au această afecțiune, dar și de integrare a acestora în societate, să beneficieze de aceleași drepturi și oportunități.

Știați că cea mai sigură investiție este cea în educație? Un studiu World Vision arată că un leu investit în educația din România aduce la buget opt lei. Veniturile brute ale unei persoane aproape se dublează cu fiecare nivel de învățământ absolvit.

De Crăciun toți ne dorim să fim (mai) fericiți.
Împachetăm cele mai deosebite cadouri, gătim cele mai bune preparate, facem curățenie în case și ne luăm câteva zile de concediu să ne bucurăm de cei dragi și de magia de a împărți daruri. ⭐?
Însă te-ai gândit ce se întâmplă cu cei care nu au toate aceste resurse? Știm că da, și noi, așa că te invităm să iei parte la campania noastră, în care și tu poți deveni un #micmoșcrăciun

Un aer mai pur, un sol mai bogat, o bariera impotriva alunecarilor de teren care vin odată cu ploile torențiale și nu în ultimul rând, o oază de răcoare, liniște și relaxare. Sunt doar o parte dintre beneficiile pe care copacii le aduc în viețile noastre. 

Gândiți-vă doar ce ne-am face fără umbra lor în lunile toride de vară! Totodată, arborii sunt cei care ne ajută să ne refacem mai repede după diverse afecțiuni, oxigenul și culoare verde fiind factori esențiali în recuperare.  Datorita arborilor, se imbunatateste constant calitatea aerului, frunzele acestora filtrand aerul si indepartand praful si alte particule, prin absorbtia dioxidului de carbon.  

 Împreună cu Primăria municipiului Galaţi ne-am unit forțele și am organizat, joi, 08 iulie 2021, în Grădina Publică din Galaţi, prima ediţie a Galei Excelenţei în Educaţie.

  Suntem tare mândri că am realizat un eveniment memorabil, emoționant, iar dorința noastră este să fie doar startul acestor acțiuni care inspiră comunitatea. 

Să aducem zâmbete pe chipurile celor mici este nu doar una dintre misiunile noastre, dar și o bucurie neprețuită!

 

 Suntem tare mândri să vă spunem că, Gloria Education, a inaugurat un nou punct de închiriere a bicicletelor, în cadrul proiectului Hygienium Bike. Proiectul se bucură de un adevărat succes local deja, fiind inaugurat încă din vara anului trecut, pe Faleza Inferioară și în zona Potcoava de Aur.

Campania de ecologizare ”Green Gloria” revine, așa cum v-am promis. Prima etapă, în care s-au plantat 5000 de puieți forestieri, a fost finalizată cu succes în noiembrie 2020. 

Unul dintre obiectivele principale Gloria Education este finanțarea și sponsorizarea programelor și proiectelor culturale, fie că vin din sfera publică sau din inițiative private.

Ca răspuns la criza provocată sectorului cultural, de-a lungul pandemiei, asociația noastră dorește să sprijine și să aducă siguranță și încredere pentru buna desfășurare a proiectelor din teatrele românești.

Credem că teatrul reprezintă o înaltă formă de exprimare artistică

Într-o perioadă în care pandemia de coronavirus a pus o presiune uriașă atât pe umerii autorităților locale, dar și a instituțiilor de învățământ, Gloria Education s-a îndreptat și către nevoile existente în mediul universitar.

Suntem conștienți că și în aceste instituții, trebuie menținute condiții igienico-sanitare optime, pentru a limita răspândirea noului tip de coronavirus și pentru a primi studenții și cadrele universitare într-un mediu cât mai protejat.  Sponsorizarea noastră constă în produse pentru dezinfectare, de la brand-ul Hygienium, avizat de Ministerul Sănătății.