Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Acțiunile noastre

 Împreună cu Primăria municipiului Galaţi ne-am unit forțele și am organizat, joi, 08 iulie 2021, în Grădina Publică din Galaţi, prima ediţie a Galei Excelenţei în Educaţie.

  Suntem tare mândri că am realizat un eveniment memorabil, emoționant, iar dorința noastră este să fie doar startul acestor acțiuni care inspiră comunitatea. 

Să aducem zâmbete pe chipurile celor mici este nu doar una dintre misiunile noastre, dar și o bucurie neprețuită!

 

 Suntem tare mândri să vă spunem că, Gloria Education, a inaugurat un nou punct de închiriere a bicicletelor, în cadrul proiectului Hygienium Bike. Proiectul se bucură de un adevărat succes local deja, fiind inaugurat încă din vara anului trecut, pe Faleza Inferioară și în zona Potcoava de Aur.

Campania de ecologizare ”Green Gloria” revine, așa cum v-am promis. Prima etapă, în care s-au plantat 5000 de puieți forestieri, a fost finalizată cu succes în noiembrie 2020. 

Unul dintre obiectivele principale Gloria Education este finanțarea și sponsorizarea programelor și proiectelor culturale, fie că vin din sfera publică sau din inițiative private.

Ca răspuns la criza provocată sectorului cultural, de-a lungul pandemiei, asociația noastră dorește să sprijine și să aducă siguranță și încredere pentru buna desfășurare a proiectelor din teatrele românești.

Credem că teatrul reprezintă o înaltă formă de exprimare artistică

Într-o perioadă în care pandemia de coronavirus a pus o presiune uriașă atât pe umerii autorităților locale, dar și a instituțiilor de învățământ, Gloria Education s-a îndreptat și către nevoile existente în mediul universitar.

Suntem conștienți că și în aceste instituții, trebuie menținute condiții igienico-sanitare optime, pentru a limita răspândirea noului tip de coronavirus și pentru a primi studenții și cadrele universitare într-un mediu cât mai protejat.  Sponsorizarea noastră constă în produse pentru dezinfectare, de la brand-ul Hygienium, avizat de Ministerul Sănătății.

A fost un drum foarte lung pentru voluntarii plecați din Galați, dar bucuria din ochii copiilor care ne-au întâmpinat în Biled, județul Timiș a îndepărtat orice urmă de oboseală.
Am uitat de toate când am fost primiți de 120 de copii cu ochi mari, blânzi, curioși și nerăbdători totodată.

Academia lui Ed este un proiect dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani. Ne propunem ca din micul "IED" ce intră în proiect să iasă un "ED" vertical prin îndepărtarea factorului de "I"nfluențabilitate.

Cu aceste cuvinte suntem întâmpinați  când intrăm pe pagina lor. Dacă este să transpunem în cuvintele noastre, am spune că Academia lui Ed este un concept educațional atipic, dezvoltat de mileniali, pentru tineri din aceeași grupă de vârstă precum ei.

Mai exact ce fac?

 

Proiectul- eveniment a avut ca scop sprijinirea şi încurajarea elevilor, dar și a instituțiilor de învățămînt să mențină și să continuie procesul educațional la standarde ridicate, indiferent de situația epidemiologică din țară și din întreaga lume.

Rotary Club Cahul împreună cu Direcția Generală de Învățămînt Cahul a identificat 3 instituții de invățămînt de pe teritoriul r-ului Cahul, din categoria celor mai vulnerabile.

Proiectul caritabil leru.ro se află la cea de-a doua ediție, iar când prietenii noștri de la Open Hub și Thecon ne-au propus să ne implicăm, am acceptat cu bucurie.

Ținta în acest an este achiziționarea a 100 de tablete, echipate cu manual interactiv de utilizare și acces gratuit la internet, prin vânzarea online de produse realizate manual de către persoanele care lucrează în Atelierul Inimă de Copil.

Aceste tablete vor ajunge la copii ce provin din medii defavorizate, pentru că școala nu este un moft!

Crăciunul este, fără doar și poate, cea mai așteptată sărbătoare de către cei mici. Colindele, luminițele, bradul cu steaua din vârf, belșugul de pe mese, dar și din suflete; toate acestea sunt emoții pe care orice copil merită să le trăiască.

Din păcate, nu trăim în această lume ideală, dar, cu ajutorul semenilor noștri empatici și generoși, putem să aducem mai aproape acest vis.

Într-o perioadă în care industria de teatru a fost afectată, atenția noastră s-a îndreptat către nevoile artiștilor, dar și a publicului care, deși în număr redus, a continuat să meargă la reprezentații, fiind , poate acum mai mult ca oricând, o gură de aer proaspăt și o evadare din cotidian.

Am fost și suntem adepți și susținători a exprimărilor artistice de tot felul, teatrul fiind un adevărat stâlp al arte și una dintre cele mai vechi îndeletniciri pe care semenii noștri le-au practicat.

Cea mai recentă acțiune a asociației "Dăruiește Viață a însemnat pe lângă dedicarea cu care echipa ne-a obișnuit, și o mobilizare incredibilă de forțe din partea mai multor entități fizice și juridice.

Gloria Education Found nu a rămas indiferentă în ceea ce privește nevoile de la secția anexată a SCJU Sibiu.

Prin proiectul GREEN GLORIA Educație în natură - Plantăm împreună, sperăm la o lume mai bună! Prin mobilizare și dedicare orice vis poate deveni realitate. Scopul proiectului este să schimbăm atitudinea oamenilor față de mediul înconjurător, să promovăm astfel o viață mai sănătoasă și un mediu înconjurător mult mai sănătos.

Fără doar și poate, în era digitală, a cunoaște limbaje de programare este un atu și poate deschide multe uși.

Cu ajutorul cursurilor online Code School Clubs, fiecare copil poate învăța programare, transformând timpul petrecut pe computer într-o activitate educativă și pentru viitor. De la Scratch, până la C++ și HTML și CSS, Code School Club transformă, cu grijă și tact,  o pasiune într-un viitor palpabil.

În fiecare zi, orașe europene ne demonstrează că utilizarea unei biciclete a devenit nu doar un hobby, ci o unealtă fezabilă pe termen lung. Amsterdam, Barcelona, Copenhaga sau Edinburgh au fost primele centre în care a fost încurajată infrastructura pentru biciclete.