Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Alături de Copii Fantastici de Ziua Internațională a Sindromului Down
22.Mar.2022

Ziua Internațională a Sindromului Down a fost pe 21 Martie, zi marcată cu scopul de a crește gradul de conștientizare a problemelor cu care se confruntă cei care au această afecțiune, dar și de integrare a acestora în societate, să beneficieze de aceleași drepturi și oportunități.

Ziua de ieri a fost una din acele zile care ne-a umplut sufletele. Ne-a umplut sufletele de bucurie, speranță și dorința de a continua să creăm o lume mai bună atât pentru noi cât și pentru cei din jurul nostru.

Cu acest prilej, colegul nostru Egemen ne-a mobilizat să le facem o vizită copiilor din Asociația Fantasticii Down și să petrecem alături de ei ziua celebrată. Și cât de mult ne-am bucurat să ne alăturăm acestei inițiative!

În Asociația Fantasticii Down Galati sunt aproximativ 20 de copii cărora li se oferă îndrumare pentru o viață cât mai normală și mai bună, sunt iubiți și ajutați să crească frumos dar și să se integreze în societatea și comunitatea gălățeană.

Copiii Asociației Fantasticii Down și au început ziua dăruind baloane în stradă și apoi au ajuns la un spațiu de joacă unde au fost întâmpinați cu surprize dulci: un Candy bar Lolliboni îmbinat cu jocuri, voie bună și distracție.

Misiunea de a le oferi zâmbete ne-a ieșit cu brio! Toate acestea au fost coordonate de Egemen Yildirir, el fiind și Ambasador al Asociatia Fantasticii Down în cadrul Semi Maratonului 2022.

Egemen Yildirir nu este la prima inițiativă pentru Asociatia Fantasticii Down, este o legatură strânsă și creată de-a lungul anilor, fiind un pasionat de tot ce înseamnă umanitate, comunitate și informare continuă.

Pentru că împreună suntem mai puternici. Om cu om, faptă cu faptă!

 

Oraș în mișcare, fapte bune-n derulare 

Vă invităm cu tot dragul să vă alăturați la unul dintre cele mai mari evenimente de caritate sportiv din Galati, alergând sau donând pentru cauzele pe care le susțineți. Semimaratonul din 2022, este la ediția cu numărul IX și este un proiect de suflet nouă, cu care rezonăm din multe puncte de vedere. Aducem strop de bucurie în viața comunității îmbinând sportul cu acțiuni concrete în cauze umanitare.

Donează și alătură-te și tu cauzei susținute de Egemen, dar te așteptăm să și alergi alături de noi pe 20 mai, la Semimaraton.

https://semimaratongalati.ro/doneaza/yildirir-egemen/

 

Bucurați-vă de un oraș în mișcare cu fapte bune-n derulare și fiți parte din schimbare!