Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Ambasadorii Gloriei Education alături de Semimaraton Galați 2022
09.Jun.2022

Ne-am adunat cu tot dragul și în acest an la Semimaraton 2022, unul dintre cele mai mari evenimente de caritate sportiv din Galati. Fie că am alergat sau am donat pentru diferite cauze, orașul a fost în mișcare cu fapte bune în derulare.

S-a simțit incadescența participanților care au alergat în număr cât mai mare, dar au fost și mulți susținători care, deși nu s-au alăturat maratonului în mod sportiv, au contribuit financiar în numeroase cauze din acest an.

Fundația Gloria Education a reușit să vină cu întăriri cu următorii parteneri:

  • Partenerul pentru hidratare Grande Natura cu sticle de apă de 0.5L  
  • Partenerul pentru mișcare Hygienium Bike - au fost date în folosință bicicletele Hygienium pentru voluntarii și organizatorii Semimaratonului.
  • Partenerul pentru siguranță Hygienium - cu prroduse dezinfectante gel (stand dezinfectant) și șervețele umede
  • Partenerul Lolliboni la cursa copiilor - cu premii pregătite pentru copii

 

Să simți că faci parte din schimbare, că-ți aduci aportul în viețile oamenilor care au nevoie de empatia și implicarea ta, este un dar suprem pe care ți-l faci ție dar și celorlalți.

Așadar, colegii noștri, din cadrul Fundației Gloria Education Foundation, rezonează cu acest proiect și în mod activ, se implică în cauzele în care doresc să facă o schimbare, ori de câte ori au ocazia.

La mișcarea de rotație în jurul comunității, se află și colega noastră, Victoria, care a susținut cauza “Ajungem MARI și Motivați”, implementată de Asociația Lindenfeld.

“Prioritățile noastre sunt dezvoltarea infrastructurii educației, dar și diverse cauzele umanitare. Cred că educația va schimba lumea și ne va ajuta să ne orientăm către ceea ce înseamnă desăvârșirea noastră.”, declară Victoria Yildirir, membru fondator al Asociației Umanitare Gloria Education Found din Galați.

Fantastic printre fantastic, Membru fondator al Fundației Gloria Education, Egemen Yildirir s-a implicat în proiecte umanitare atât pentru copii și bătrâni, cât și în proiecte educative, proiecte sportive, proiecte ecologiste, etc. (exemple: Hygienium bike, Gala excelenței în Educației Gloria Education, Green Gloria, etc.).

Și în acest an, a susținut a susținut cauza: „Toți sub același soare, fantastici de la mic la mare” al Asociației Fantasticii Down. Pasionat de tot ce înseamnă umanitate, comunitate și informare continuă!

 

 Semimaratonul din 2022, este la ediția cu numărul IX și este un proiect de suflet nouă, cu care rezonăm din multe puncte de vedere. Aducem strop de bucurie în viața comunității îmbinând sportul cu acțiuni concrete în cauze umanitare.

 Vă invităm să aruncați o privire la fotografiile de la Semimaraton Galați 2022 și să simțiti o părticică din experiența trăită.

https://bit.ly/3NA6mTs

Pentru că împreună suntem mai puternici. Om cu om, faptă cu faptă!