Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Cultura este parte din noi!
15.Mar.2021

Unul dintre obiectivele principale Gloria Education este finanțarea și sponsorizarea programelor și proiectelor culturale, fie că vin din sfera publică sau din inițiative private.

Ca răspuns la criza provocată sectorului cultural, de-a lungul pandemiei, asociația noastră dorește să sprijine și să aducă siguranță și încredere pentru buna desfășurare a proiectelor din teatrele românești.

Credem că teatrul reprezintă o înaltă formă de exprimare artistică

și că publicul tânăr trebuie îndrumat în această direcție. 

Hygienium la Maria Filotti

Susținem creația și  diversitatea culturală, iar din acest motiv, cea mai recentă sponsorizare Gloria Education s-a îndreptat către Teatrul Maria Filotti din Brăila. Produsele care fac obiectul sponsorizării, fac parte din gama dezinfectanților Hygienium și sunt avizate virucid de către Ministerul Sănătății.

Teatrul Maria Filotti este o instituție culturală cu tradiție, inaugurată în anul 1864. De-a lungul timpului pe scena lui au susținut reprezentații, personalități precum: Adelina Patti, Hariclea Darclee, Iorgu Caragiale.

În prezent clădirea este inclusă în patrimoniul UNESCO, fiind clasificată drept monument istoric, și unul dintre cele mai impozante teatre din țară.

Maria Filotti