Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

EDUCAȚIA ÎN NATURĂ, PLANTĂM ÎMPREUNĂ
25.Nov.2020

Prin proiectul GREEN GLORIA Educație în natură - Plantăm împreună, sperăm la o lume mai bună! Prin mobilizare și dedicare orice vis poate deveni realitate. Scopul proiectului este să schimbăm atitudinea oamenilor față de mediul înconjurător, să promovăm astfel o viață mai sănătoasă și un mediu înconjurător mult mai sănătos.

Ne implicăm în proiecte ce au ca scop rezolvarea unor probleme ale mediului și creșterea gradului de educație de mediu, avand un rol major in educație, în conștientizarea importanței păstrării unui mediu curat și sănătos, precum și dezvoltarea spiritului civic al cetatenilor. 

Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom respira un aer mai curat iar natura ne va răsplăti! Astăzi, mai mult decât oricănd, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să-şi regăsească locul binemeritat. Beneficiile aduse de copaci în zonele urbane sunt multiple și binecunoscute, de la prevenirea eroziunii solului și reducerea poluării fonice până la absorbția substanțelor poluante. 

Proiectul are la bază achiziția unui număr de 5000 puieți forestieri și platarea lor în toamna anului 2020. GLORIA EDUCATION iși asumă totalitatea resurselor financiare și materiale pentru realizarea acestui proiect:

1.Achizitii puieți
2.Realizări gropi
3.Plantare copaci
4.Udarea lor inițială

- Primăria este cea care recomandă şi avizează zona pentru plantare.

- Gloria Education va achiziționa la recomandarea Primariei puieții.

- Voluntari din cadrul Gloria Education vor planta copacii.

Unde va avea loc acțiunea? Platforma Parcului Micro 21, în spatele Școlii Nr. 3 & Mănăstirii Sfânta Treime

Când? Sâmbătă 21, 28.11.2020, Orele 10-14

Duminică 22, 29.11.2020 Orele 15-18

Este important să aveți la dumneavostră un hârleț sau o lopată și un recipient cu apă, necesare plantării.

Vom vedea rezultatele peste ani, când viitoarele generații vor putea străbate pădurile pe care le formăm astăzi.

Acțiunea de plantare a celor 5000 de puieți a fost dusă la bun sfârșit. Mulțumim voluntarilor și tuturor celor implicați!