Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Ei o fac, noi o facem, și tu o poți face! Intră și tu în Academia lui Ed!
18.Dec.2020

Academia lui Ed este un proiect dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani. Ne propunem ca din micul "IED" ce intră în proiect să iasă un "ED" vertical prin îndepărtarea factorului de "I"nfluențabilitate.

Cu aceste cuvinte suntem întâmpinați  când intrăm pe pagina lor. Dacă este să transpunem în cuvintele noastre, am spune că Academia lui Ed este un concept educațional atipic, dezvoltat de mileniali, pentru tineri din aceeași grupă de vârstă precum ei.

Mai exact ce fac?

 Proiectul implică organizarea unor ateliere de educație nonformală pentru elevi, încât aceștia să dezvolte deprinderi sau sa isi descopere noi aptitudini, pe care școala nu le valorifică în mod normal.

Inițiatorul proiectului, Andrei Nistor, are 23 de ani, dar a pus bazele academiei de la vârsta de 20 ani. Proiectul pilot a pornit din Galati, dar ideea a fost rapid imbrățișată și de alți tineri empatici, fiind acum prezentă în 30 de orase.

Cei 400 de liceeni voluntari activi acum în proiect, s-au gândit să strângă 100.000 de euro, care vor ajunge la 1500 de copii din zone rurale.

Donațiile pot fi o carte, o jucărie, o hăinuţă şi ceva de mâncare neperisabilă, opţional şi alte obiecte, cum ar fi produse de igienă personală sau rechizite.

Gloria Education s-a alăturat inițiativei admirabile a acestor tineri și a sponsorizat curajosul proiect cu diverse produse alimentare și nonalimentare pe care le-am dăruit cu mare drag, cu gândul că vor bucura copiii în prejma sărbătorii de Crăciun.

Noi am făcut-o, și tu o poți face!

Pentru detalii accesați ofacem.ro