Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Fiecare copil merită un Zâmbet de Crăciun!
07.Dec.2020

Crăciunul este, fără doar și poate, cea mai așteptată sărbătoare de către cei mici. Colindele, luminițele, bradul cu steaua din vârf, belșugul de pe mese, dar și din suflete; toate acestea sunt emoții pe care orice copil merită să le trăiască.

Din păcate, nu trăim în această lume ideală, dar, cu ajutorul semenilor noștri empatici și generoși, putem să aducem mai aproape acest vis.

Inițiativa celor de la Un zâmbet de Crăciun ne-a bucurat tare mult și am dorit imediat să ne alăturăm intenției. Mai precis să oferim unor copii din medii defavorizate cadouri diverse- de la produse de igiena personala, articole de îmbrăcăminte, până la cărți, jocuri educative și dulciuri.

Colectarea produselor se realizează până pe 15 decembrie, în orașele Galați și Brăila (pentru mai multe detalii accesați pagina de Fb –Un zambet de Craciun Galați Braila)

Aici, la Gloria Education, am pregătit câteva pachete cu produse de igienă, dar și cu dulciuri, de care suntem siguri că cei mici vor fi foarte încântați și că le vor oferi un zâmbet în prag de Crăciun.

 

 

donatie Gloria Education

 

Vă învităm să vă alăturați, indiferent de valoarea cadoului pe care îl oferiți, copiii vor fi cu adevărat recunoscători, iar satisfacția de a oferi este inegalabilă!

A little more Christmas, a little less reality!