Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Gala Excelenței în Educație 2022
04.Jul.2022

 650 de elevi de nota 10 și profesorii lor, premiați pentru rezultatele deosebite

România are nevoie de valori, are nevoie de repere, de tineri care să vină din urmă și să asigure viitorul acestei țări! Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, GFG Foundation, LIBERTY Galați și Grande Gloria Production a organizat o nouă ediție a Galei Excelenței în Educație 2022.

La evenimentul desfășurat joi, 16 iunie 2022, în Grădina Publică din Galați, 650 de elevi din clasele V-XII, care au obținut media generală 1, în anul școlar abia încheiat, au fost premiaţi cu câte 500 de lei, vouchere și produse oferite de sponsori.

"Felicitări acestor tineri remarcabili! Am fost mândru să văd printre cei mai performanți elevi din Galați mulți copii care fac parte din familia GFG, copii ai colegilor din echipă, un motiv în plus să avem încredere în viitorul promițător al industriei noastre. Fundația GFG și LIBERTY Galați se implică în susținerea comunității locale pe termen lung, iar educația este principala noastră preocupare. Am ales să sprijinim Gala Excelenței în Educație deoarece reunește cei mai inteligenți tineri din Galați, care vor asigura succesul comunității în viitor. Intenționăm să contribuim mai departe la dezvoltarea acestei regiuni prin implicarea în numeroase programe educaționale și prin colaborarea cu principalii lideri de opinie ai comunității. Împreună putem să creăm cele mai bune soluții pentru comunitate și putem inspira și motiva tânăra generație să devină inovatorii și antreprenorii viitorului", a declarat Sanjeev Gupta, Președinte Executiv al GFG Alliance și fondator al GFG Foundation.

Alături de elevi, au fost premiați profesori cu rezultate deosebite la olimpiade naționale și internaționale, precum și proiecte în artă, cercetare, dezvoltare, cultură și sport.

 

,,Să îi promovăm de mici, să le urmărim și să le premiem rezultatele este o misiune prin care ne dorim să contribuim la viitorul societății, la conturarea unui ecosistem administrativ, cultural, educațional și de business, în care acești copii să aibă șansa să se dezvolte. Gloria Education Fundation își dorește să joace un rol activ în acest demers, iar premierea tinerilor cu rezultate excelente la școală reprezintă doar unul dintre proiectele noastre de suflet’’, a declarat Oana Crețulencu, coordonatorul proiectelor asociației Gloria Education.

Una dintre instituţiile de cultură premiate a fost Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver", care a şi interpretat pe scena galei două momente muzicale din spectacolul de real succes "Harap Alb - Play Again".

’’Am susținut și voi susține întotdeauna performanța în orice domeniu, dar mai presus de toate în educație, și, iată că am reușit organizarea celei de-a doua ediții a Galei excelenței în educație, un eveniment care devine tradiție în orașul nostru. În demersul de recompensare a tinerilor de 10 s-a alăturat comunitatea gălățeană, companii și organizații neguvernamentale, care au înțeles cât de important este să susținem cu toții educația, prin toate mijloacele. Îi felicit pe toți elevii gălățeni de 10, pe profesorii care îi instruiesc și îndrumă, dar și pe părinții care știu poate cel mai bine ce este în spatele fiecărui 10. Tuturor vă mulțumesc pentru că faceți cinste Galațiului!’’, a declarat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

 

 

Totodată, pe lângă elevii de 10 şi profesorii cu rezultate deosebite, au fost premiate şi câteva proiecte realizate de elevi şi profesori: "EcoSera" de la Liceul cu Program Sportiv, realizată de elevii Mario Postu şi Alexandru Bogdan, coordonaţi de profesorii Gina Toader şi Valeriu Apostol, dar şi proiectele "Ecoprovocarea" de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" şi Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu", coordonate de profesoarele Georgeta Prada şi Maricica Neghină  si altele .

În cadrul Galei Excelenței în Educație 2022, premiile au fost asigurate de sponsorii GFG Foundation, LIBERTY Galați, Grande Gloria Production, Lolliboni, Hygienium, Navrom, APAN, UGAL, Derpan, Autonom, Aldahra, BONVIT AGRO PORT, Euroconstruct, Port Bazinul Nou,Thecon, Grande Dolceria,  Betty Ice.

Puteți urmări tot evenimentul înregistrat video pe link-ul de mai jos:

https://bit.ly/3NHTTwe

Gloria Education Foundation este una dintre cele mai active fundații umanitare nonprofit din zona de Est a României și alături de GFG Foundation își propune să determine schimbări pozitive în educație, în mediu, artă, cultură, dezvoltare și sport.