Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Gala Excelenței în Educație 2023 cu peste 800 premianți
23.Jun.2023

România are nevoie de valori, are nevoie de repere, de tineri care să vină din urmă și să asigure viitorul acestor țări! În Municipiul Galați avem toate acestea și Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, GFG Foundation, LIBERTY Galați și Grande Gloria Production a organizat o nouă ediție a Galei Excelenței în Educație 2023.

 

La evenimentul desfășurat joi, 22 iunie 2023, în Grădina Publică din Galați, aproape 700 de elevi din clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat, 124 elevi olimpici și cadre didactice îndrumatoare și 43 elevi din proiecte cu impact în comunitatea gălățeană au fost premiați cu premii în bani, vouchere și produse oferite de sponsori, în valoare de peste 150 000euro.

” Atât ca părinte cât și ca organizator am fost cuprinsă de emoție, an de an, fiind martor al efortului dar și a recompensei acestor premii excelenți. Facem echipă alături de autorități, agenții economici și elevii cu așteptări și speranțe pentru o comunitate bazată pe educație și respect pentru valori. Misiunea noastră este să răsplătim și să stimulăm an de an elevii și cred că reușim având în vedere numărul mare de elevi premiați anul acesta.” a declarat Oana Crețulencu, coordonatorul proiectelor asociației Gloria Education.

Alături de Primaria Municipiului Galați finalizam an de an proiecte impresionante iar Gala Excelenței în Educație este doar unul din ele, ei fiind liantul de bază în organizarea acestui eveniment în mijlocul comunității.

Ionuț Pucheanu, primarul Municipiului Galați a declarat:” Pentru un viitor mai bun trebuie să știm să încurajăm performanțele de astăzi ale copiilor noștri. Avem la Galați elevi cu rezultate remarcabile, iar strădania lor trebuie susținută și prețuită. Ei sunt cei care nu fac să fim mândri, sunt cei în care nu punem speranța, nu vor conduce peste ani, trebuie să le oferim tot ce avem mai bun. Felicitări tuturor copiilor premiați, părinților și profesorilor!

Georgina Crumpton, General Manager GFG Alliance & GFG Foundation, a declara: „Sunt impresionată de numărul mare de elevi care au terminat anul acesta școlar cu media generală 10. Știu că în spatele acestui rezultat se află multă muncă, disciplină și dedicare. Mă bucur că am putut susține și în această organizare Galei Excelenței în Educație, pentru a recunoaște meritul acestor copii cu rezultate extraordinare. De asemenea, sunt foarte mândră de elevii Fundației GFG din clasa de învățământ dual de la Liceul Tehnologic „Paul Dimo”, care au fost premiați anul acesta în cadrul evenimentului.Atât Gala Excelenței în Educație, cât și programul de învățământ dual, sunt proiecte extrem de importante pentru noi, Fundația GFG, și ne dorim să continuăm să investim în generațiile viitoare, fiind dedicate educației tinerilor din Galați.”

”Pentru Grande Gloria Production , Gala Excelenței de anul acesta a avut dublă însemnătate : am putut premia pentru al treilea an consecutiv elevii , profesorii și proiectele ale orașului Galați și totodata am aniversat 30 ani de activitate continuă excelent alături de echipa noastră excelentă .Ne bucuram. . . . ca am putut marca acest eveniment într-un cadru atât de festiv alături de o comunitate atât de frumoasă și nu asumăm responsabilitatea să susținem în continuare proiecte de impact, să susținem evoluția și educația pentru ca așa putem crește ca societate” -ne a declarant. Georgiana Mocanu, director executiv Grande Gloria Production SA

În cadrul Galei Excelenței în Educație 2023, premiile au fost asigurate de sponsorii principali GFG Foundation, LIBERTY Galați, Grande Gloria Production, dar și APAN, NAVROM, DMT Marine Equipment, Fundatia AUTONOM, SOLAR AUTONOMOUS TECHNOLOGIES, Maya Bijou, THECON, TERRA HOTEL, BELUGA EVENTS AND POOL, Restaurant TEATRIS , MAGIC EVENTS TIME, aBeauty Clinique, Auchan, HYGIENIUM, LOLLIBONI, GRANDE NATURA și GRANDE DOLCERIA, ne-au ajutat și Asociația Voluntarilor Galateni, Fotograf Gabriel Rugina, Betty Ice și AJUT.

Concertul live cu RAREȘ, câștigătorul primului sezon One True Singer- show-ul de talent produs de HBO Max și acum cu piese pe locul întai în topuri- a fost un cadou pentru toți elevii din municipiul Galați și publicul chiar să bucurat de moment.

Asociația Gloria Education este una dintre cele mai active ONG –uri umanitare nonprofit din zona de Est a României și nu propunem ca, alături de PARTENERI, să determinăm schimbări pozitive în educație, în mediu, artă, cultură, dezvoltare și sport, să inovăm modele. . actuale de educație și să dăm avânt tinerilor să se dezvolte la nivel, pentru ca mai apoi să fie personal într-un mod pozitiv în întreaga societate.