Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

GREEN GLORIA CONTINUĂ. EDIȚIA A V-A UN ADEVĂRAT SUCCES!
21.Nov.2022

 Cu o misiune clară: Pentru o lume mai verde și mai curată, campania de plantare “Educația în Natură. Plantăm Împreună“, s-a desfășurat în județul Galați, în perioada 18-20 Noiembrie 2022.

 Am ales să plantăm 10.000 de puieți de salcâmi, în comuna Vânători, Sat Costi în parteneriat cu Primăria Vânători alături de Primarul Costel Manolachi, dar și cu sprijinul autorităților locale precum: Consiliul Județean Galați, Ecosal Galați și Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat Galați condus de Alexandru Pâslaru. Mulțumim de implicarea și sprijinul vostru fără de care nu am fi putut desfășura campania a V-a, marca Gloria Education!

Oana Crețulencu, ne povestește despre plantarea Green Gloria:

“Mă bucură extrem de tare să coordonez proiectul de suflet, Green Gloria, și să asist la evoluția galopantă pe care o are această campanie. Plecând de la 30 de voluntari în prima ediție de plantare și ajungând la peste 1000 de voluntari în următoarele ediții, am reușit să plantăm împreună peste 30000 de puieți, o reușită cu care ne mândrim în cadrul fundației noastre”, declară managerul de proiect Oana Crețulencu.

Ne-am mobilizat în perioada 18-20 Noiembrie, cu mult entuziasm pentru un scop comun – să plantăm astăzi, pentru ziua de mâine. Și, astfel împreună am reușit să plantăm cu success peste 10.000 de puieti. Ne bucură să vedem că tot mai mulți oameni se implică în astfel de proiecte minunate, benefice atât pentru mediul înconjurător cât și pentru comunitatea gălățeană.

 

Astfel, dorim să arătăm aprecierea noastră tuturor voluntarilor prezenți la cea de-a cincea campanie și aducem mulțumiri către:

Grădinița cu Nr.36, Școala Gimnazială nr.25 Galati, Școala Gimnazială Nr.1 din Tulucești,  Liceul Teoretic "Emil Racoviță” Galați, Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza", Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu Galati, Liceul Teoretic "Mircea Eliade", Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Galați, Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Colegiul Național „Costache Negri” Galați, Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor dar și întregii instituții Universitatea Dunărea de Jos Galați.

 

De asemenea, mulțumiri și către partenerii care sunt mereu alături de noi:

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism (APCA), Asociația Voluntarilor Gălățeni, Fundația Autonom, Eco- Provocarea, Fundația Inimă de Copil, Asociația AJUT, Poliția Locală.

 

Până în acest moment am finalizat cu success plantarea a peste 30.000 de puieți forestieri iar în această ediție am plantat împreună 10.000 puieți de salcâmi, plantare ce creează o perdea forestieră.

 

Ce este o perdea forestieră?

Perdelele forestiere protejează comunitățile de efectele furtunilor puternice, însă protejează și solul împotriva eroziunii, îmbunătățesc și bilanțul hidric, purifică aerul din orașe și ajută la îmbunătățirea factorilor climatici.
Astfel, impactul pe care-l aducem în natură este unul semnificativ.

 

Întâlnim de la o ediție la alta tot mai mulți oameni dornici de schimbare și de un mediu curat, de voluntari care rezonează cu valorile fundației Gloria Education și care se implică activ în toate proiectele noastre.

În ciuda vremii capricioase, entuziasmul și dorința de implicare s-a manifestat cu brio din partea tuturor, ceea ce ne bucură extrem de mult! Nu putem decât să aducem mulțumiri tuturor: voluntarilor, autorităților dar și colegilor din fundație cât și din compania Grande Gloria Production, principalul pilon al fundației.

 

Ești curios cine suntem noi și care ne este misiunea?

Ne implicăm în proiecte ce au un rol major în educație, în conștientizarea importanței păstrării unui mediu curat și sănătos, precum și dezvoltarea spiritului civic al cetățenilor.

https://gloriaeducationfound.ro/

Suntem parte integrantă din comunitatea în care activăm în permanență!

Implică-te și tu alături de noi!

 

Noi suntem schimbarea! Noi suntem Green Gloria!