Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Hygienium Bike Galați, ediția a III-a, 2022- Pentru un Oraș mai ECO
25.May.2022

Sănătate prin mișcare – bicicleta o alegere potrivită

Cercetările arată că menținerea activității fizice poate reduce riscul de boli cardiace și circulatorii cu până la 35% și riscul de deces prematur cu până la 30%. Se recomandă ca adulții să participe la 2,5 ore de activitate moderată pe săptămână. O modalitate de a atinge acest obiectiv este să faci 30 de minute de exerciții de cel puțin cinci ori pe săptămână – durata perfectă pentru călătorii scurte, locale, pe jos sau cu bicicleta.

Ieșirile cu bicicleta ard calorii, îți fac inima să bată și îți lucrează picioarele și abdomenul. De asemenea, ridică starea de spirit scăzând nivelul de cortizol, vă poate pune un zâmbet pe buze și vă poate îmbunătăți starea generală de sănătate și bunăstare! Ba mai mult decât atât, este recomandat pentru toate vârstele.  Ciclismul are foarte multe beneficii și pentru mediul nostru înconjurător fiind o alternativă eficientă ce poate fi utilizată ca mijloc de transport alternativ ecologic, cu scopul de a avea un oraș mai puțin poluant și mult mai aerisit pentru un trai mult mai sănătos pentru cetățenii orașului nostru Galați.

Nu aveți o bicicletă, dar doriți să încercați ciclismul?

Dacă nu aveți o bicicletă, nu-i nicio problemă. Ne-am gândit și la acest aspect, proiectul Hygienium Bike este special conceput pentru voi, doritorilor de mișcare, dar care, poate nu au la dispozitie o bicicletă sau pentru care căratul sau depozitatul uneia ar fi un incovenient.

Hygienium Bike, pentru un Galați ecologic

Proiectul bine cunoscut pentru numeroasele biciclete oferite cetățenilor gălățeni a devenit deja o tradiție a orașului nostru. Suntem mândri că putem duce mai departe acest proiect de suflet, Hygienium Bike, pentru un oraș mai ECO. Anul acesta, am lansat ediția a III a, pe data de 21 Aprilie, în Grădina Publică Galați și Faleza Dunării-Trecere Bac. Vă veți putea bucura de plimbări cu bicicletele Hygienium toată vara, în mod GRATUIT, până aproximativ 1 octombrie  2022.  Grande Gloria Production prin Proiectul Hygienium Bike garantează siguranța unei vieți mai curate și mai sănatoase.

Pentru mai multe fotografii din ziua lansării puteți vedea aici

Unde puteți găsi bicicletele Hygienium Bike?

Astfel, s-a suplimentat numărul bicicletelor ajungându-se la 27 de biciclete repartizate în cele două stații inteligente de preluare și predare a bicicletelor amplasate în Grădina Publică Galați și, respectiv, în parcarea de la Trecere Bac Galați. Așadar, în Grădina Publică puteți găsi 8 biciclete mici și 6 mari iar la Trecere Bac 9 biciclete mari și 4 mici.

Mijloacele de transport ecologice pot fi închiriate, pe baza actului de identitate sau a unui contract de dare în folosință, timp de două ore. Nu se plătește nimic, decât dacă bicicleta este stricată sau dacă se întârzie aducerea ei într-unul din punctele de predare/preluare. Dar pentru mai multe informații puteți consulta regulamentul de utilizare aici.

Alăturați-vă nouă în arderea caloriilor, nu a combustibililor fosili și vedeți îmbunătățirile asupra sănătății, bunăstării mintale și efectului asupra mediului înconjurător.

Vino și tu să te bucuri de o plimbare cu Hygienium Bike și haide să dăm un suflu nou orașului!