Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

”Promovăm bunăvoința, susţinem educaţia”, program educațional în parteneriat cu Rotary Club Cahul
11.Dec.2020

 

Proiectul- eveniment a avut ca scop sprijinirea şi încurajarea elevilor, dar și a instituțiilor de învățămînt să mențină și să continuie procesul educațional la standarde ridicate, indiferent de situația epidemiologică din țară și din întreaga lume.

Rotary Club Cahul împreună cu Direcția Generală de Învățămînt Cahul a identificat 3 instituții de invățămînt de pe teritoriul r-ului Cahul, din categoria celor mai vulnerabile.

Acestor școli, cu sprijinul fundației noastre, le-au fost asigurate produse dezinfectante, produse de papetărie și imprimante multifuncționale.  

 Așa cum ne spun inițiatorii proiectului, scopul acțiunii”Promovăm bunăvoința, susţinem educaţia” este de a creşte gradul de conştientizare a tinerei generații cu privire la problema epidemiologică, de a educa tinerii şi copiii de toate vârstele, în spiritul protejării sănătăţii oamenilor, dar mai ales pentru a promova atât în spațiul școlar, cât și în cel familial, respectul pentru curăţenie şi igienă, ca o componentă a educaţiei individului; precum şi dezvoltarea unei culturi a mediului sănătos cu impact în viaţa socială.