Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Punem din nou orașul în mișcare! Hygienium Bike, acum și în Grădina Publică
25.May.2021

 

 Suntem tare mândri să vă spunem că, Gloria Education, a inaugurat un nou punct de închiriere a bicicletelor, în cadrul proiectului Hygienium Bike. Proiectul se bucură de un adevărat succes local deja, fiind inaugurat încă din vara anului trecut, pe Faleza Inferioară și în zona Potcoava de Aur.

 Vineri, 21 mai, s-a deschis un nou astfel de punct în Grădina Publică Galați, de unde bicicletele pot fi preluate gratuit. Deschiderea oficială „Hygienium Bike” din Grădina Publică Galați a avut loc alături de partenerii proiectului, reprezentanții Primăriei Municipiului Galați, iar imediat gălățenii de toate vârstele au fost nerăbdători să încerce noile biciclete de oraș puse la dispoziție în mod gratuit de Gloria Education Found. Punctul de preluare și de primire se află în zona Fântânii Arteziene și va fi deschis pe toată durata verii.

 Astfel, iubitorii de mișcare și toți cei care doresc să practice acest sport sunt invitați în Grădina Publică, de unde pot prelua una dintre cele 15 biciclete destinate adulților sau copiilor.

 Odată cu fiecare bicicleta închiriată primiți și echipament complet de protecție (cască, genunchiere, cotiere), mai ales că ne-am dorit să promovăm acest tip de mișcare în special în familiile cu copii. În plus, trebuie să știți că toate cele 27 de biciclete disponibile pe Faleză și în Grădina Publică sunt dezinfectate după fiecare utilizare, cu produse ale brand-ului galatean Hygienium. 

Așadar, ne bucurăm să punem Galațiul pe harta orașelor moderne, care oferă alternative eco la trabnsporturile poluante. Vă așteptăm în cele 3 puncte de închirire Hygienium Bike, cu promisiune că pe viitor vom dezvolta proiectul. 

Haideți să punem orașul în mișscare!