Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

SUNTEM GREEN GLORIA. PARTE DIN SCHIMBARE!
18.Apr.2022

Si anul acesta derulăm proiecte pentru comunitatea gălățeană, iar unul de seamă pentru natură și mediul nostru înconjurător este proiectul Green Gloria.

Ne-am mobilizat cu forțe proaspete pentru a transforma orașul nostru, într-un oraș și mai verde ca anul trecut. Pentru că a planta un copac este dincolo de ceea ce vedem cu ochii.

Plantarea unui copac înseamnă un trai mai bun și sustenabil prin multitudinea de beneficii aduse: reglarea climatului local, diminuarea poluării aerului și a apelor, controlul inundațiilor, îmbunătațirea calității solului, dar și beneficii sociale și culturale precum: îmbunățirea comportamentului față de natură dar și responsabilitatea noastră în contextul schimbărilor climatice, totodată plimbările prin natură îmbunătățesc sănătatea fizică și mintală.

 

Am finalizat cu succes campania de ecologizare Educația în Natură. Plantăm Împreună, ediția a IV-a.

Am reușit împreună să plantăm încă 6000 de puieți forestieri, depășind astfel, 20000 puieți în toate cele 4 ediții organizate de fundația Gloria Education. În prima zi a campaniei au fost prezenți peste 500 de persoane, iar în cea de-a doua zi aproximativ 300 de persoane.

Vă suntem recunoscători și vă transmitem multe mulțumiri tututor, pentru efortul, implicarea și entuziasmul de a contribui la ecologizarea orașului nostru, Galați. Doar împreună putem face lumea un loc mai bun. Om cu om, faptă cu faptă!

Vă așteptăm cu drag la următoarea campanie de ecologizare ce va avea loc în toamnă.

Evidențiem câteva din numeroasele fotografii din zilele noastre productive în natură.