Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Au înlocuit florile de cununie cu tricouri de pe Raftul de Fericire
29.Sep.2020
Rate this item
(0 votes)

Cum transformi un eveniment important pentru toată familia într-o ocazie bună de a ajuta și de a pune cărămizi pentru construcția Spitalului de Copii? Silvia și Silviu au găsit cea mai bună soluție - au înlocuit florile de la cununia civilă cu tricouri aducătoare de fericire.

Cu Silvia ne-am auzit prima data la telefon. Făcuse o comandă de pe Raftul de Fericire și era curioasă în cât timp vor ajunge produsele. A doua zi erau programate să fie livrate de către curier, însă era mult prea târziu pentru ea. Nu ne-a spus de ce, dar ne-a rugat să vină să le ridice personal de la sediul nostru. Atunci am aflat că urmatoarea zi era cu totul specială pentru ea și logodnicul ei - aveau să spună ”DA” la primărie, iar tricourile cu SMS făceau parte din aranjamentele evenimentului.

"Am aflat din media despre proiect, dintr-o fază incipientă. Este o inițiativă incredibilă, astfel că, atât eu, cât și familia mea am încercat să convingem cât mai multe persoane să doneze” - Silvia

Silvia și Silviu sunt din București și au organizat o ceremonie restrânsă pentru cununia lor, doar cu familia. Pe lângă detaliile organizatorice au menționat în inivitație că participanții trebuie să înlocuiască tradiționalele flori cu tricouri de pe Raftul de Fericire pentru a duce mai departe mesajul de donație: SMS la 8844 cu textul SPITAL. Acum, zeci de poze sunt mărturie pentru gestul lor extraordinar și o amintire faină că, pe lângă familia întemeiată, sunt fondatorii Primului Spital Național de Copii construit exclusiv din donații.

Dragii noștri, CASĂ DE PIATRĂ și vă mulțumim. Împreună clădim pe termen lung. Împreună, #NoiFacemUnSpital.

Read 57 times Last modified on Wednesday, 30 September 2020 09:31
GEF