Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

COTIZAȚIE PENTRU EDUCAȚIE

Educația și activitățile cu impact pozitiv în comunitate gravitează în jurul tuturor proiectelor noastre, aici, în cadrul fundației Gloria Education.

Pentru că o populație cât mai educată, cât mai implicată în bunăstare, dezvoltare și integrare socială contruiește pe termen lung o societate în care noi și familiile noastre merităm să trăim! Contribuiți și voi alături de noi astfel încât să prosperăm, să dezvoltăm și să aducem schimbări pozitive în fiecare acțiune întreprinsă în cât mai multe comunități.

 Noi credem în puterea educației și știm că împreună putem face pași semnificativi către ideal. 

 

Cum poți fii alături de noi?

 Dacă ești persoană fizică:

  • poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul obținut pe anul anterior către fundația Gloria Education. Nu te costă nimic, sunt bani care merg oricum la bugetul de stat. Este un procedeu simplu: descarcă formularul 230 de mai jos și completează-l cu informațiile necesare. Alege să faci și tu să faci o cotizație pentru educație!

 

Formularul 230 poate fi descărcat de aici

Îl poți aduce completat la noi la secretariat sau ni-l poți trimite online la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Termen limită pentru depunere- 25 mai 2023.

 

Dacă ai o societate comercială sau întreprindere:
 

Poți redirecționa către Gloria Education Foundation suma de 20% din impozitul pe profit sau venit al firmei tale, gratuit și deductibil.

 Această sumă se scade din impozitul datorat statului. Practic, poți alege unde ajung banii tăi și poți susține astfel activitatea pe care o desfășurăm pentru comunitate în cadrul fundației noastre.

 

Ce reprezintă sponsorizările de 20% din impozitul datorat statului?

Sponsorizarea a 20% din impozitul pe profit sau venit este o facilitate fiscală existentă în Codul fiscal din anul 2004, dar care nu este suficient cunoscută în rândul companiilor din România. Fondurile acordate NU reprezintă o cheltuială suplimentară pentru companie, fiind scăzute ulterior şi direct sumele ce trebuie achitate statului în contul impozitului pe profit/venit.

 

Ce trebuie să faci pentru a acorda sponsorizarea:

 1. Calculează suma de 20% din impozitul datorat:

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza fundația Gloria Education, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit sau venit.

2. Descarcă de aici documentul și completează-l cu informațiile firmei tale;

3. Trimite contractul semnat și ștampilat la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

De ce Gloria Education?

Acțiunile noastre de până acum:

- am contribuit cu produse dezinfectante și sanitare în cadrul proiectului #NoiFacemUnSpital, alături de partenerii noștri de la Dăruiește Viață

- spitale precum Marie Curie, Elias 2 și Spital CFR Galați au beneficiat de produse dezinfectante, vitale în această perioadă

- am contribuit la o mai bună integrare în societate a copiilor cu Sindorom Down și autism, în cadrul Semimaratonului Galați 2020, 2021 și 2022

- am pus la dispoziție gălățenilor aproximativ 30 de biciclete, care au fost date în folosință gratuit, pentru susținerea unui stil de viață sănătos pentru om și mediu

- am plantat peste 30.000 de puieți în orașul Galați, urmând să continuăm acțiunea nu doar la nivel local, anul acesta pregătim deja o nouă campanie

- am încurajat procesul educațional în zone defavorizate din Republica Moldova (Cahul), în cadrul proiectului ”Promovăm bunăvoința, susținem educația”

- am oferit premii unor tineri sportivi talentați, în cadrul mai multor competiții de fotbal, baschet și tenis de masă (Ping Pong Future Star, Liga Elitelor, Juniors Cup etc)

- peste 1000 de copii din medii defavorizate (Galati, Braila, Vrancea, Timis) s-au bucurat de cadouri de Crăciun în cadrul unor actiuni coordonate de Gloria Education Foundation și voluntari.

- am susținut dezvoltarea armonioasă și în plan artistic a copiilor talentați prin sponsorizarea micuței pianiste Maria Louisa Van Staden, o tânără pianistă româncă cu nume internațional

- sponsorizam lunar o serie de teatre cu produse igienico-sanitare, atat de utile, în special în această perioadă- (Teatrul Fani Tardini, Teatrul Masca, Teatrul Maria Filotti)

- am premiat aproximativ 1500 tineri gălățeni de 10, în cadrul evenimentului ”Gala Excelenței în Educație”, eveniment care va avea loc și la finalizarea anului școlar 2023. 

 

Accesează o prezentare a fundației Gloria Education aici.

 

Dacă ai orice întrebare, nelămurire sau propunere pentru noi, te rugăm să ne contactezi pe office@gloriaeducationfoundation.