Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Implicați în proiecte de succes
11.Oct.2023

 

              Înca de la  înfiintare, din 2019 și până în prezent, Gloria Education Foud  a devenit  una dintre cele mai active fundații umanitare nonprofit din zona de Est a României și își propune să determine schimbări pozitive în educație, în mediu, artă, cultură, dezvoltare și sport.

              Hygienium Bike un proiect curajos, la standarde europene, desfășurat în 2020, 2021 și 2022, având cca 8000 utilizatori pe sezon. Proiectul a pus la dispoziție în mod gratuit 25 biciclete pentru adulți si pentru copii, plus echipamente de protecție, prevăzute cu sisteme de siguranță, pe Faleza Dunării, Potcoava de Aur și Grădina Publică.  Scopul proiectului a fost promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în locul celor poluante, un oraș mai aerisit, dar și o viață mai sănătoasă pentru cetățenii Galațiului.

             Gala Excelenței în Educație urmarește promovarea elevilor și profesorilor, a școlilor gimnaziale și a liceelor, a proiectelor și a organizațiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educațional din Municipiul Galați. Prin acest proiect, Gloria Education dorețte să premieze performanța și să impulsioneze competiția și creativitatea an de an.

Pe parcursul a celor 3 ediții au fost premiați tineri din Municipiul Galați, elevi de clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar 2020-2021, 2021-2022  si 2022-2023. De asemenea cadrele didactice pentru implicarea în pregatirea copiilor cu performanțe, școlile și liceele cu cele mai multe performanțe , ONG-uri ce au dezvoltat proiecte în educație, proiecte de succes, adică peste 3000 participanți.

            GREEN GLORIA - Educăm în natură, plantăm împreună!

Proiectul are la bază achiziția unui număr minim  de  puieți forestieri pentru plantarea lor în fiecare sezon de împădurire. Până în prezent am plantat 31 000 puieți forestieri(ulmi, salcâmi, salcii) alături de cca 3 000 voluntari.

La final de 2023, suntem la a V a ediție și proiectul continuă alături de elevi, parinți, bunici, voluntari, angajați, cadre didactice și orice persoana dormică de activitate în aer liber .

          Capace cu educație

Campania are ca scop strângerea de capace în vederea colectării, reciclării si vânzării lor pentru obținere de fonduri. Banii obținuți îi investim în proiecte și campanii bazate pe educație. Proiectul se desfașoară în colaborare cu unitățile din învatamânt din întreg județul Galati,  depășind până în prezent 5000 participanți și câteva tone de capace.

         Campanii de Moș Crăciun

An de an am realizat campanii prin care să ajungem acolo unde Moș Crăciun nu mai reușește, astfel putem povesti despre proiectul Un Zâmbet de Crăciun , #MicMoșCrăciun , Caravana lui Mos Crăciun și altele.

Am reușit să ajungem în case de copii, familii fără posibilități , azile de bătrâni, case sociale ăi alte medii în care am dorit  să aducem un zâmbet, un cadou și cuvinte pline de speranță.

           Ne exprimăm, credem, zi de zi,  recunoștința profundă pentru angajamentul voluntarilor necondiționat și eforturile impresionante în slujba organizației noastre non-guvernamentale (ONG). Fără pasiunea, energia și devotamentul tuturor celor implicati, nu am putea să realizăm misiunea noastră și să aducem schimbări pozitive în comunitatea noastră și în lume.