Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Partenerii educației premiați la cei 75 de ani de UGAL
24.Mar.2023

 

Aprecierea și recunoștința pentru partenerii noștri constanți și dornici de schimbări pozitive cu impact este fără margini!

Cum am putea sa vă mulțumim că existați și că ne ajutați în formare, dezvoltare și inovare în comunitatea gălățeană și implicit în regiunea Sud-Est?

“Fie că vorbim de agent economic sau angajat cu rezultate excelente în diferite domenii, ambele situații reflectă implicarea constantă a cadrelor academice. Consider că atât Grande Gloria Production cât și Asociatia Umanitară Gloria Education au răspuns la rândul lor cu mare apreciere, iar feedback-ul excelent îndreptat către orașul nostru Galați, și astfel către Universitatea Dunărea de Jos, ne motivează să continuăm eforturile pentru a avea o comunitate cât mai unită și educată”, susține managerul de proiect al Asociației Umanitare Gloria Education, Oana Crețulencu.

 

 

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați a marcat un moment important în istoria sa recentă prin organizarea unui eveniment deosebit. În cadrul acestuia, rectorul universității, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, a subliniat importanța celor 75 de ani de învățământ universitar la Galați, precum și statutul de membru cu drepturi depline în cadrul Consorțiului Universitaria, care reunește cele mai performante instituții de învățământ superior din țară.

La eveniment au participat și reprezentanți ai mediului economic și ai presei locale, care au declarat că universitatea rămâne cel mai important furnizor local de forță de muncă înalt calificată. În semn de recunoaștere pentru colaborarea îndelungată cu partenerii și colaboratorii săi, rectorul și prorectorii prezenți au acordat premii, diplome și flori. Premiile au ajuns la companii importante din Galați, printre care Asociația Umanitară Gloria Education si Grande Gloria Production SA.

 

Evenimentul s-a încheiat cu o fotografie de grup, toți cei prezenți urând universității de stat gălățene viață lungă și sperând la o continuă colaborare. În concluzie, acest eveniment a evidențiat atât realizările remarcabile ale universității, cât și importanța colaborării și parteneriatelor pe care le are cu mediul economic și cu presa locală.