Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Vino alături de noi să dăm culoare orașului- Ateliere de reconectare prin joc cu Dodoroni!
20.Apr.2021

Vrem să vă spunem, cu bucurie, că ne apropiem cu pași repezi de ediția din mai a Semimaratonului Galați 2021. După cum bine știți, acest eveniment sportiv și filantropic are o însemnătate de suflet pentru asociația noastră, așa că am spus ”DA” și în acest an. 

Ajuns la a VIII – a ediție, Semimaraton Galați își propune să aducă un aport pozitiv în viața gălățenilor, prin îmbinarea beneficiilor sportului cu acțiuni precise de susținere comunitară. Proiectul se bucură de un real succes, fiind construit pe valori precum respect, apreciere, empatie față de aproape. 

Anul acesta, printre ambasadori se numără și colega noastră, Oana Crețulencu, susținătoare a cauzei Ateliere de reconectare prin joc cu Dodoroni, implementată de asociația Dodoroni. 

Oana Cretulencu este coordonator Fundatia Gloria Education și Director de achiziții Grande Gloria Production (producător Hygienium ). Ea își ghidează activitatea zilnică în cadrul companiilor în care activează în baza unor principii etice și profesionale cu standarde foarte înalte. De-a lungul timpului a susținut nenumarate proiecte umanitare, cum ar fi: Proiectul Green Gloria (s-au plantat 10 000 puieți forestieri în Galati în perioada noiembrie 2020- aprilie2021), Proiectul Hygienium Bike (Biciclete gratuite pentru gălățeni), Proiectul Cu mainile curate în sănătate și educație (oferind sponsorizări în nenumarate spitale din Galați dar și din țară și susținerea diverselor centre de educație cu produse dezinfectante și de curățenie marca Hygienium și Expertto), Proiectul ORA DE JOACA ( s-au oferit premii și sustinere financiară a acestui program interactiv-educativ având în vedere educația igienico-sanitară), proiecte umanitare , etc. https://semimaratongalati.ro/ambasador/oana-cretulencu/ 

Testimonial:

 ’’Exista nenumarate proiecte ce se vor lansa in anul 2021 prin care  inovăm modelele actuale de educație și să dăm avânt tinerilor, să se dezvolte la nivel personal, pentru ca mai apoi să își lase amprenta într-un mod pozitiv în întreaga societate.In cadrul Fundatiei Gloria Education suntem conștienți că valori precum- respectul, generozitatea, empatia, bunătatea- se cultivă de la vărste fragede, și tocmai la acest lucru vrem să contribuim, încât să oferim cel mai fertil sol acestor copii. Folosindu-ne de experiența intregii echipe ne dorim să inspirăm și să pornim schimbări semnificative în traictoria copiilor defavorizați și a societății în care trăim.’

Acestea fiind spuse, vă așteptăm în număr cât mai mare, pe 23 mai, să vă alăturați cauzelor pe care le susținem, alături de Fundația Comunitară. Hai să punem orașul în mișcare!