Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Proiecte
24.Feb.2023

 

Un nou proiect organizat de Fundația Gloria Education, denumit “Capace  cu  Educatie”  este un bun prilej pentru a ne uni forțele și a arăta încă o dată că schimbarea se produce cu fiecare dintre noi.

10.Feb.2023

Se anunță un an în care eforturile noastre cresc considerabil iar proiectele și acțiunile noastre în comunitatea locală, națională dar și internațională se extind de la zi la zi.

06.May.2022

                GALA EXECELENTEI ÎN EDUCAȚIE este deja o tradiție a orașului nostru, ÎMPREUNĂ vom premia efortul celor cu media generală 10, în anul școlar 2021-2022.

28.Oct.2021

Pentru al doilea an consecutiv, ”Green Gloria” continuă ecologizarea Galațiului prin a treia parte a proiectului, obiectivul fiind plantarea a încă 5000 de puieți pentru un viitor mai sustenabil.

Așadar, vă lansăm și de această dată invitația de a fi alături de noi în acest demers important pentru comunitatea gălățeană. 

12.Jul.2021

Săptămâna trecută, în Galați, aproximativ 700 de tineri cu merite deosebite au fost premiați în cadrul evenimentului Gala Excelenței în Educație, organizat de Asociația Gloria Education, cu susținerea Hygienium.

Ne-am bucurat alături de elevii de 10, am trăit emoții deosebite, am zâmbit, am aplaudat! Iar să vedem atâta fericire și mândrie, să putem răsplăti efortul acestor tineri minunați, sa fim alături de ei, ne onorează! - ne-a spus Georgiana Mocanu, director executiv Hygienium, ce a premiat fiecare tânăr în parte.

28.Jun.2021

 

Ȋn contextul pandemic actual, în care școala și-a mutat activitatea în mediul online, iar actul educațional a fost pus la încercare atât pentru elevi, cât și pentru profesori, Asociația Gloria Education și Primăria Municipiului Galați și-au propus să pună în lumină eforturile celor care au reușit chiar și în aceste condiții să facă performanță.