Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Proiecte
12.Mar.2024

        Cu un spirit antreprenorial, binevoitor și determinant, Daria și Egemen și-au propus să aducă un impact asupra societăților, din toate punctele de vedere, prin acțiunile lor voluntare. Cuprinși de o dorință puternică de a face o schimbare în bine, cei doi reușesc să se implice activ, cu fiecare prilej, în diverse proiecte pe plan național, precum în misiunea Green Gloria prin care au ajutat în mod direct la plantarea a peste 30.000 de puieți forestieri, aducând oxigenul mult dorit în Galați, orașul siderurgic.

   În plus, au împărțit sute de zâmbete copiilor prin sprijinul oferit de sărbători alături de „Echipa lui Mos Craciun”, din partea Gloria Education Foundation. Cei doi tineri nu s-au lăsat intimidați de granite, susținând cauze globale, ajutând cu generozitate țările aflate în dificultate, împărțind o masă caldă cu cei în nevoie.

6 ani consecutivi alături de copii Fantasticii Down la Semimaraton Galați și nu numai!

 
20.Oct.2023

               Cu o misiune clară: pentru o lume mai verde și mai curată, campania de plantare GREEN GLORIA “Educația în Natură. Plantăm Împreună“, s-a desfășurat în județul Galați, începând cu toamna anului  2020 și până în prezent, pe parcursul a  cinci ediții, reușind plantarea a peste 30 000 puieți forestieri.

                Ne dorim și în acestă toamnă să plantăm cca 10 000 puieți forestieri, în Sat Costi pe Malul Calica, Comuna Vânători, Județul Galați, alături de voluntari ce doresc să se alăture misiunii noastre.

                Primaria Comunei Vânători condusă de D-nul Primar Costel Manolachi ne va asigura cca 2ha pe Malul Calica, unde alături de Consiliul Județean Galați  și Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat Galați vor pregăti terenul pentru plantare.

                Plantarea este condiționată de temperatură, trebuind sa fie una scazută (2-10 grade ziua) și să fi căzut deja bruma,  o altă condiție este tipul de puiet recomandat la solul ales pentru plantare, care necesită o analiză amanunțită a domeniilor de specialitate.

                În așteptarea momentului potrivit, noi ne pregătim , studiem și vă informăm  pentru ca în weekendul plantării ( finalul lunii noiembrie)  să fim în număr cât mai mare și să reușim să plantăm toți puieții achiziționați.  

Revenim curând cu data exactă a plantării, voi ajutați-ne să răspândim informația!

30.May.2023

Gala Excelenței în Educație este o tradiție în Municipiul Galați, pentru că rezultate excepționale nu întârzie să apară în rândul elevilor și în anul acesta -2023, în Municipiul Galați.

Cea de a treia ediție, organizată de  Asociația Gloria Education  în parteneriat cu  Primăria Municipiului Galați,  cu sprijinul principal din partea  GFG&LIBERTY , alături de  Grande Gloria Production  vom premia cu bani, produse, vouchere și bilete gratuite la evenimente locale cca  550 elevi cu media 10 generală în anul școlar 2022-2023, clasele V-XII, 10 olimpici naționali și internaționali, 3 proiecte cu impact în educație și cadre didactice.

24.Feb.2023

 

Un nou proiect organizat de Fundația Gloria Education, denumit “Capace  cu  Educatie”  este un bun prilej pentru a ne uni forțele și a arăta încă o dată că schimbarea se produce cu fiecare dintre noi.

10.Feb.2023

Se anunță un an în care eforturile noastre cresc considerabil iar proiectele și acțiunile noastre în comunitatea locală, națională dar și internațională se extind de la zi la zi.

06.May.2022

                GALA EXECELENTEI ÎN EDUCAȚIE este deja o tradiție a orașului nostru, ÎMPREUNĂ vom premia efortul celor cu media generală 10, în anul școlar 2021-2022.