Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Campania ‘’Capace cu Educație’’
24.Feb.2023

 

Un nou proiect organizat de Fundația Gloria Education, denumit “Capace  cu  Educatie”  este un bun prilej pentru a ne uni forțele și a arăta încă o dată că schimbarea se produce cu fiecare dintre noi.

Campania are ca scop strângerea de capace în vederea colectării, reciclării si vânzării lor pentru obtinere de fonduri; banii obtinuti îi investim în proiecte și campanii bazate pe educație.

După cum bine știți, misiunea fundației are o bază solidă în tot ce înseamnă educație pe termen lung, performanță și evoluție care să aducă un impact pozitiv în societate și în fiecare comunitate în care ne implicăm.

 

În ce constă această campanie mai exact?

Te-ai gândit până acum că niște obiecte atât de mici și banale pot aduce atât de multe rezultate?

                Reciclarea separată a capacelor de plastic este foarte importantă și trebuie efectuată în mod corespunzător. Conform statisticilor oficiale, în fiecare an se aruncă miliarde de PET-uri la gunoi, fără a îndepărta capacele, așa cum ar trebui. Plasticul este dăunător mediului în orice formă a sa avand un efect negativ asupra mediului înconjurător atunci când nu sunt colectate și reciclate în mod optim.

Conceptul după care funcționează colectarea de capace este unul pozitiv și pune cel mai bine în valoare două principii esențiale bazate pe protecția mediului dar și pe educație: ECO  - toate capacele colectate sunt reciclate iar banii proveniți din reciclare ajung în proiecte dedicate educației, chiar si in Gala Excelenței în Educatie 2023.

Apelăm la voi, dragi voluntari, la simțul vostru civic și strângând capac cu capac veți face parte integrantă dintr –un proiect măreț.

 

Prin acest mod, este protejată natura, iar capacele reciclate se intorc in comunitate ca recompense in educatie.

Vă invităm să colectați capacele din plastic și sa le aduceti la sediul Grande Gloria Production, hala 7, până în ora 17:00 ,de luni pana vineri. Dacă nu reușiți să ajungeți la sediul nostru, apelează-ne la numărul de telefon și găsim o altă soluție. (0724 574 941)

                Mulțumim ambasadorilor nostri: educatorilor, învățătorilor și profesorilor care fac ca acest proiect să crească pe zi ce trece dar și celorlalți voluntari care se implică în această activitate aparent ușoară și distractivă dar totuși atât de eficientă. Dar si celor care lucreaza la birouri si in echipe numeroase care reusesc sa colecteze capace, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător, stimulând economia și prevenind poluarea.

                Cadrele didactice pot  profita de acest  proiect pentru a promova educatia nonformala in parteneriat cu noi, astfel elevii vor deprinde un comportament responsabil față de mediu și de semenii lor, și  vor reuși să le imprime valori morale și sociale pentru o societate mai curată.

Dorim deja să felicităm și să aducem mulțumiri către: Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, Liceul Teoretic "Emil Racoviță” Galați, Școala Gimnazială "Sfântul Grigorie Teologul".

Vă așteptăm în număr cât mai mare să facem o schimbare cu impact în lume.

Investește și tu în Educație, devino ambasadorul „capacelor cu educatie” si strange capac cu capac !