Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Gala Excelenței în Educație 2022
06.May.2022

                GALA EXECELENTEI ÎN EDUCAȚIE este deja o tradiție a orașului nostru, ÎMPREUNĂ vom premia efortul celor cu media generală 10, în anul școlar 2021-2022.

Ne-am propus să inovăm modelele actuale de educație și să dăm avânt tinerilor să se dezvolte la nivel personal, pentru ca mai apoi, să își lase amprenta într-un mod pozitiv în întreaga societate.

Vom interveni in mediile defavorizate si vom sprijini nevoile speciale ale celor mici si mari.

Suntem conștienți că valori precum: respectul, generozitatea, empatia, bunătatea, se cultivă de la vârste fragede și tocmai la acest lucru vrem să contribuim, încât să oferim cel mai fertil sol acestor copii.

Fundatia Gloria Education împreună cu Primăria municipiului Galaţi au organizat, pe 08 iulie 2021, în Grădina Publică din Galaţi, prima ediţie a Galei Excelenţei în Educaţie, unde au fost premiaţi aproximativ 700 de tineri din municipiul Galaţi, elevi de clasele V-XII, care au obţinut media generală 10, în anul şcolar 2020-2021. Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” a primit titlul de Liceul Hygienium, fiind dotat cu materiale igienico-sanitare. În plus, s-a acordat Premiul «Cel mai bun ONG» Fundaţiei Comunitare Galaţi, organizaţie care a derulat cele mai multe proiecte în educaţie. Au fost premiaţi şi 5 profesori din şcolile şi liceele gălăţene: prof. Florin Antohi, prof. Rodica Tomita, prof. Marlena Chiţu, prof. Daniela Angelica Nistor şi prof. Gina Axente.

 

 

Gala Excelentei în Educație urmărește promovarea elevilor și profesorilor, a școlilor gimnaziale și a liceelor, a proiectelor și a organizațiilor, care au un impact semnificativ asupra sistemului educațional din Municipiul Galați.

 Prin acest proiect, Gloria Education dorește să premieze performanța și să impulsioneze competiția și creativitatea an de an.

  Pe 16 iunie 2022, în Grădina Publică  vom recunoaște meritele și performanțele din toate domeniile și vom premia peste 650  de elevi  și profesori din școli gimnaziale și licee din Municipiul Galați.

 

Devino Partener în susținerea EDUCAȚIEI

  • Persoanele Fizice prin redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe venit, în beneficiul Fundației Gloria Education.
  • Persoane juridice ce vor să susțină educația prin sponsorizări/ evenimente specifice.
  • Persoanele juridice pot direcționa 20% din profitul cifrei de afaceri din 2021, în beneficiul Fundației Gloria Education.
  • Autoritati locale prin implicarea tuturor resurselor proprii și subordonate.

 

ȘI TU POȚI SPRIJINI EXCELENȚA ÎN EDUCAȚIE, vom premia împreună, aproximativ 650 elevi, ce iubesc performanța din Municipiul Galați.

Pentru că elevii de azi, ambițioșii de elită, vor da avântul lucrurilor mărețe de mâine!

Implică-te  în proiectul nostru și devino PARTENER PENTRU EXCELENȚĂ!

 

Donează și tu

Numar IBAN: RO20 RNCB 0141 1660 2628 0001 – Cont curent in RON

 

Contact

  • Telefon: 0724574941
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • https://www.gloriaeducationfound.ro/
  • FACEBOOK - https://www.facebook.com/gloriaeducationfound