Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Completează formularul 230 și premiază excelența în 2023!
10.Feb.2023

Se anunță un an în care eforturile noastre cresc considerabil iar proiectele și acțiunile noastre în comunitatea locală, națională dar și internațională se extind de la zi la zi.

  Amintim printre acțiunile întreprinse Gala Excelenței în Educație, plantarea Green Gloria -“Educația în Natură. Plantăm Împreună”, Caravana lui Moș Crăciun, campanii de ecologizare dar și cea mai recentă implicare în situația de criză din Turcia. Suntem alături de ei cu tot ce putem ajuta alături de UVSAR în salvarea a câtor mai multe vieți.

 

TU cum ne poți ajuta?

Poți face o cotizație în educație, pentru că anual poți alege destinația unui procent din impozitul pe venit, pe care îl datorezi statului pentru anul precedent. Vei ajuta, astfel, printr-o procedură facilă și transparentă ca performanța și educația să fie premiate în rândul elevilor din clasele V-XII.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul anterior către Gloria Education Foundation! NU TE COSTĂ NIMIC, sunt bani care merg oricum la bugetul de stat.

Formularul 230 poate fi descărcat de aici

Îl poți aduce completat la noi la secretariat sau ni-l poți trimite pe mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ce ne motivează?

Ne dorim să dăruim, să creștem împreună și să aducem schimbări pozitive în viața a câtor mai mulți oameni. Dupa cum bine știți, implicarea noastră joacă un rol foarte important în tot ce înseamnă educație, de aceea, foarte multe proiecte și acțiuni de caritate sunt îndreptate către copiii de toate vârstele, copiii de azi care vor fi următoarele generații de mâine.

Pe cine premiem? La Gala Excelenței în Educație premiem elevii claselor V-XII din orașul Galați care au media generală 10. În cadrul galei au fost premiate şi câteva proiecte realizate de elevi şi profesori. De asemenea, ne arătăm admirația profesorilor și ong-urilor active în comunitate.
Suntem entuziasmați că demersurile acestui proiect al ediției a III-a a Galei Excelenței în Educație prinde contur pe zi ce trece, pentru ca performanța să fie premiată și în anul 2023.

 

Ce ne dorim în 2023?

Parteneriate la fel de de fructuoase cu autoritățile locale precum Primăria Municipiului Galați alături de Consiliul Județean Galați dar și crearea și consolidarea relațiilor de business din județ și din țară. În anul 2022 am fost mândri că s-au alăturat proiectului Gala Excelenței în Educație iar premiile au fost asigurate datorită următorilor sponsori GFG Foundation, LIBERTY Galați, Grande Gloria Production, Lolliboni, Hygienium, Navrom, APAN, UGAL, Derpan, Autonom, Aldahra, BONVIT AGRO PORT, Euroconstruct, Port Bazinul Nou,Thecon, Grande Dolceria,  Betty Ice.

Abia așteptăm să realizăm împreună lucruri mărețe! Alege și tu să faci o cotizație pentru educație!