Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Gala Excelenței in Educație 2023
30.May.2023

Gala Excelenței în Educație este o tradiție în Municipiul Galați, pentru că rezultate excepționale nu întârzie să apară în rândul elevilor și în anul acesta -2023, în Municipiul Galați.

Cea de a treia ediție, organizată de  Asociația Gloria Education  în parteneriat cu  Primăria Municipiului Galați,  cu sprijinul principal din partea  GFG&LIBERTY , alături de  Grande Gloria Production  vom premia cu bani, produse, vouchere și bilete gratuite la evenimente locale cca  550 elevi cu media 10 generală în anul școlar 2022-2023, clasele V-XII, 10 olimpici naționali și internaționali, 3 proiecte cu impact în educație și cadre didactice.

An de an alături de noi sunt sponsorii fără de care acest lucru Gala nu ar prinde contur: APAN, NAVROM, DMT Marine Equipment, Fundatia AUTONOM, SOLAR AUTONOMOUS TECHNOLOGIES, Maya Bijou, THECON, TERRA HOTEL, BELUGA EVENTS AND POOL, TEATRIS Restaurant , MAGIC EVENTS TIME, aBeauty Clinique, Auchan,  HYGIENIUM, LOLLIBONI, GRANDE NATURA și GRANDE DOLCERIA, Asociatia Voluntarilor Galateni, Fotograf Gabriel Rugina, Betty Ice si AJUT

Evenimentul Gala Excelenței în Educație 2023 va debuta cu discursuri ale reprezentanților organizatorilor, partenerilor și sponsorilor oficiali și va continua cu premiera și aplaudează la scenă deschisă tuturor celor care au avut rezultate deosebite în anul școlar 2022-2023, toate acestea pe tonul gazdei noastre de baza an de an-  Ilioara Arbune.

Pentru a celebra cum se cuvine excelența, evenimentul va fi marcat și de un concert de amploare, susținut de  RAREȘ , câștigătorul primului sezon One True Singer- show-ul de talent produs de HBO Max și acum cu piese pe locul întâi în topuri.


 

DEVINO PARTENER! Susținerea performanțelor elevilor gălățeni, precum și a îndrumătorilor acestora reprezintă o prioritate atât pentru NOI, cât și pentru toți cei care ni s-au alăturat pe parcursul celor trei ani de existență a Galei Excelenței. Considerăm că investiția în educație este cea mai temeinică și de impact pentru viitorul umanitățîi, iar realizarea ei la nivel comunitar se dorește a deveni o tradiție reprezentativă pentru Municipiul Galați, care oferă, an de an, valori cu care ne mândrim. Pentru oricine împărtășește aceleași valori și gânduri cu cele promovate de Asociația Gloria Education, deschidem larg brațele și îi invităm să fie participanți la consolidarea fundației societății: tinerii excelenți. Atât persoanele fizice, cât și cele juridice, pot contribui prin direcționarea a 3,5%, respectiv 20% din impozitul pe profit către fundație, sau prin orice altă formă de implicare socială și materială active.

Gloria Education Foundation este unul dintre cele mai active ONG-uri umanitare nonprofit din zona de Est a României și, alături de cei mai buni, GFG Foundation, Liberty și Grande Gloria Production, produce continuu schimbări în educație, în mediu, artă, cultură, dezvoltare și sport.