Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Gala Excelenței în Educație din Galați, organizată de Asociația Gloria Education, cu susținerea Hygienium, un eveniment plin de emoție
12.Jul.2021

Săptămâna trecută, în Galați, aproximativ 700 de tineri cu merite deosebite au fost premiați în cadrul evenimentului Gala Excelenței în Educație, organizat de Asociația Gloria Education, cu susținerea Hygienium.

Ne-am bucurat alături de elevii de 10, am trăit emoții deosebite, am zâmbit, am aplaudat! Iar să vedem atâta fericire și mândrie, să putem răsplăti efortul acestor tineri minunați, sa fim alături de ei, ne onorează! - ne-a spus Georgiana Mocanu, director executiv Hygienium, ce a premiat fiecare tânăr în parte.

Ȋn contextul pandemic actual, în care școala și-a mutat activitatea în mediul online, iar actul educațional a fost pus la încercare atât pentru elevi, cât și pentru profesori, Asociația Gloria Education, împreună cu Hygienium, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, au pus în lumină eforturile celor care au reușit chiar și în aceste condiții să facă performanță.

 

Elevi de 10, premiați

Ȋn cadrul evenimentului au fost premiați aproximativ 700 de tineri din Municipiul Galați, elevi de clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat.

Galei Excelentei in Educație a început ca un vis îmbrățișat de foarte mulți voluntari, apoi a devenit realitate, prin muncă și timp dăruit cu drag. Cu implicare, dedicare si zâmbet, noi, voluntarii Gloria Education, am dat viața galei! A fost un drum lung, dar totul a devenit mai ușor când am văzut zâmbete, lacrimi si mândrie! Abia aștept să ne vedem la următorul eveniment de acest tip, în aceeași echipă de voluntari! – ne-a spus Oana Crețulencu, coordonatorul proiectelor asociației Gloria Education

De asemenea, Colegiul Național "Vasile Alecsandri" a primit titlul de Liceul Hygienium, urmând ca acestea să fie dotat cu materiale igienico-sanitare marca Hygienium, brand plasat pe locul 1 în topul national al dezinfectanților.*

S-a acordat și premiul ``Cel mai bun ONG``, și desigur, au fost premiați și profesori cu merite deosebite în reușitele elevilor la concursuri, olimpiade sau diverse alte proiecte.

Toți aceștia au primit diplome, produse sanitare și de igienă Hygienium și produse alimentare Grande Dolceria, dar și premii în bani. În plus, premiați au fost și cei care au întreținut atmosfera, prin diverse momente artistice, care mai de care mai deosebit.

Pentru momentele artistice care au încântat publicul, merită mulțumiri elevii de la Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin” din Galati, care au bucurat cu muzică instrumentală și teatru, Filip Cioc, o definiție e excelenței firii umane, cu vocea sa minunată, trupa de dans Estrada, ce face performanță de peste 12 ani, iar pentru mica galerie de artă, prof. David Sava de la Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin” din Galati.

Gala Excelentei in Educatie a fost organizată de Hygienium și Asociația Umanitară Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primaria Municipiului Galati, sprijiniti de sponsorii principali Kaufland si Grande Gloria Production. 

Printre sponsori se numără și APAN, ABeauty Clinique Galati, Code School Clubs Galați, Derpan, Citadina 98, Thecon, Tipografia Graphotek, Apa Canal Galati și Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați.

*conform Audit Retail Nielsen. Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de Retail Audit, pentru categoria Hand Sanitizer, volum și valoare vânzări, pentru perioada 2019 - 2020, pentru piața Total România (Copyright © 2021 The Neilsen Company.)

Galeria foto completă poate fi vizualizată AICI! Mulțumim pentru fotografii, Gabriel Rugină!