Donează și tu

Susţine, donează, ajutorul tău contează enorm!

Pregătim GREEN GLORIA “Educația în Natură. Plantăm Împreună“ editia a VI a
20.Oct.2023

               Cu o misiune clară: pentru o lume mai verde și mai curată, campania de plantare GREEN GLORIA “Educația în Natură. Plantăm Împreună“, s-a desfășurat în județul Galați, începând cu toamna anului  2020 și până în prezent, pe parcursul a  cinci ediții, reușind plantarea a peste 30 000 puieți forestieri.

                Ne dorim și în acestă toamnă să plantăm cca 10 000 puieți forestieri, în Sat Costi pe Malul Calica, Comuna Vânători, Județul Galați, alături de voluntari ce doresc să se alăture misiunii noastre.

                Primaria Comunei Vânători condusă de D-nul Primar Costel Manolachi ne va asigura cca 2ha pe Malul Calica, unde alături de Consiliul Județean Galați  și Serviciul Public Județean de Administrare a Domeniului Public și Privat Galați vor pregăti terenul pentru plantare.

                Plantarea este condiționată de temperatură, trebuind sa fie una scazută (2-10 grade ziua) și să fi căzut deja bruma,  o altă condiție este tipul de puiet recomandat la solul ales pentru plantare, care necesită o analiză amanunțită a domeniilor de specialitate.

                În așteptarea momentului potrivit, noi ne pregătim , studiem și vă informăm  pentru ca în weekendul plantării ( finalul lunii noiembrie)  să fim în număr cât mai mare și să reușim să plantăm toți puieții achiziționați.  

Revenim curând cu data exactă a plantării, voi ajutați-ne să răspândim informația!